Onze gebruikers geven ons een 8/10
088 652 00 51

Wij zijn beschikbaar
van 9:00 tot 17:30

Sparren met een van onze adviseurs voor maatwerkadvies gebaseerd op jouw situatie

Je wordt bijgestaan door een persoonlijk adviseur, op het gebied van Verzekeringen, Financieringen, Kredieten, Inkoop, Subsidies.

Word nu lid van De Zaak Maatwerk voor €35,- p/mnd

(inclusief een maatwerkadvies gebaseerd op jouw situatie)

word nu lid van De Zaak Maatwerk
"Het is slim om te sparren met ervaren ondernemers. Zij weten hoe je een bedrijf winstgevend inricht. Het bespaart je een hoop geld en kopzorgen."
€35,- p/mnd - onze adviseurs nemen direct contact op voor een afspraak

Voor een groot deel van je vragen over jouw organisatie kun je bij De Zaak terecht. En dan hebben we het niet over de inkoop van producten en diensten die je bedrijf onderscheidend maken; zoals voor een kroegbaas de inkoop van wijn of bier. Want dat zijn onze zaken niet. Maar we kunnen je wel helpen om de beste energiedeal te regelen, de juiste subsidies aan te vragen of een partij te vinden die je boekhouding kan optimaliseren.

GA VOOR DE ZAAK MAATWERK
Energie
Telefonie
Verzekeringen
Autolease
EN MEER..

Altijd contact met jouw eigen maatwerk adviseur

Op werkdagen krijg je direct telefonisch contact met onze maatwerk adviseurs, maar je kan ons online en via de mail 24/7 bereiken. Zo heb je niet alleen toegang tot de inkoopkracht van De Zaak, maar ook het juiste advies als je tussentijds vragen hebt.

€35,- p/mnd - direct toegang tot de juiste adviseur
word lid van De Zaak Maatwerk
Contact

Heb je nog vragen of wil je gewoon liever eerst iemand van De Zaak spreken voordat je lid wordt? Neem dan direct contact op met onze klantenservice of laat hieronder een terugbelverzoek achter.

onze klantenservice: 088 652 00 51


ik wil teruggebeld worden

Wekelijks Besparingstips in je mailbox?

Geselecteerde artikelen en relevant nieuws over inkoop en besparingen voor jouw bedrijf. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrieven!