Onze gebruikers geven ons een 8/10
088 652 00 51

Wij zijn beschikbaar
van 9:00 tot 17:30

Gegarandeerd besparen op je backoffice kosten bij de beste leveranciers van Nederland

Maak gebruik van de kracht van het netwerk, De Zaak realiseert met haar netwerk van 140.000 ondernemers altijd de beste afspraken met leveranciers en onze adviseurs helpen jou graag voor een maximale besparing op je backoffice

€29,- p/mnd - word nu lid van De Zaak Inkoop

(inclusief €1.000,- besparingsgarantie en hulp bij overstappen)

word nu lid van De Zaak Inkoop
"Onzettend fijn om met professionals te kunnen sparren. Ze hebben mij nu al twee keer onzettend goed verder kunnen helpen."
€29,- p/mnd - onze adviseurs nemen direct contact op voor een afspraak

Voor alles waar je een inkoopfactuur voor krijgt kun je bij De Zaak terecht. En dan hebben we het niet over de inkoop van producten en diensten die je bedrijf onderscheidend maken; zoals voor een kroegbaas de inkoop van wijn of bier. Want dat zijn onze zaken niet. Maar we kunnen je wel helpen om de beste energiedeal te regelen, korting op je pinautomaat of een partij te vinden die je boekhouding kan optimaliseren.

Word De Zaak Inkoop Lid
Energie
Telefonie
Verzekeringen
Autolease
EN MEER..

Altijd contact met jouw eigen inkoop adviseur

Op werkdagen krijg je direct telefonisch contact met onze inkoop adviseurs, maar je kan ons online en via de mail 24/7 bereiken. Zo heb je niet alleen toegang tot de inkoopkracht van De Zaak, maar ook het juiste advies als je tussentijds vragen hebt.

€29,- p/mnd - direct toegang tot de juiste adviseur, word nu lid van De Zaak Inkoop
word lid van De Zaak Inkoop
Contact

Heb je nog vragen of wil je gewoon liever eerst iemand van De Zaak spreken voordat je lid wordt, neem dan hier direct contact op met onze klant support of laat je door ons terugbellen.

onze klantenservice: 088 652 00 51


ik wil teruggebeld worden

Wekelijks Besparingstips in je mailbox?

Geselecteerde artikelen en relevant nieuws over inkoop en besparingen voor jouw bedrijf. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrieven!