Onze gebruikers geven ons een 8/10
088 652 00 51

Wij zijn beschikbaar
van 9:00 tot 17:30

De grootste online businessclub van zakelijke beslissers onder elkaar

De Zaak in Business is de perfecte combinatie van een zakelijke online community en regelmatige ontmoetingen waar de leden actief met elkaar kunnen netwerken

€10,- p/mnd add-on - word nu lid van De Zaak in Business
word nu lid van De Zaak In Business
"Het aantrekkelijke van De Zaak in Business is de combinatie tussen directieleden, een online community en interessante events. Een perfecte manier om regelmatig met gelijkgestemde ondernemers samen te komen en online actief contact te onderhouden"
€10,- p/mnd add-on - sluit je aan bij het netwerk van De Zaak en ontvang een uitnodiging voor ons eerstvolgende event

Met meer dan 10.000 ondernemers is De Zaak de grootste online ondernemers-community van Nederland. We snappen dat het bij ieder bedrijf uiteindelijk vooral om een ding gaat: omzet. En daarom zorgt De Zaak voor een compleet aanbod van content, producten en diensten om ondernemers meer omzet te laten realiseren en elkaar vooruit te helpen. Dat doen we met tips & tricks over hoe je het beste om kan gaan met je marketing, maar ook met inspirerende verhalen van ondernemers die je vertellen hoe zij het hebben gedaan.

Word De Zaak In Business Lid
4 Power lunches per jaar
Online toegang tot alle leden
1 Business borrel per maand
Actief eigen deals delen
EN MEER..

16 Events per jaar met interessante contacten

Het beste excuus om je werkdag te onderbreken, de business lunches van De Zaak. Op de mooiste locaties van Nederland organiseren we 4 keer per jaar een Power Lunch met de zakelijke beslissers van De Zaak in Business. Daarnaast worden er regelmatig bij aangesloten leden Business Borrels georganiseerd en is het ook mogelijk om deze interessante contacten voor een borrel bij jou eigen bedrijf uit te nodigen.

€10,- p/mnd add-on - direct uitgenodigd voor ons eerstvolgende event, word nu lid van De Zaak in Business
word lid van De Zaak In Business
Contact

Heb je nog vragen of wil je gewoon liever eerst iemand van De Zaak spreken voordat je lid wordt, neem dan hier direct contact op met onze klant support of laat je door ons terugbellen.

onze klantenservice: 088 652 00 51


ik wil teruggebeld worden

Wekelijks Besparingstips in je mailbox?

Geselecteerde artikelen en relevant nieuws over inkoop en besparingen voor jouw bedrijf. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrieven!