Onze gebruikers geven ons een 8/10
088 652 00 51

Wij zijn beschikbaar
van 9:00 tot 17:30

Succes is maakbaar, het is te danken aan de juiste keuzes en doelgericht werken

De Zaak Groei is de perfecte combinatie van ontdekken welke bedrijven jouw website bezoeken en de mogelijkheid gerichte klantacties te houden

Word nu lid van De Zaak Groei voor €99,- p/mnd

(leadgeneratie software voor jouw B2B website)

word nu lid van De Zaak Groei
"Het aantrekkelijke van De Zaak Groei is de combinatie van de B2B-leadgeneratiesoftware en de mogelijkeheid om te sparren met een consultant"
€99,- p/mnd - begin meteen met groeien

Met meer dan 10.000 ondernemers is De Zaak de grootste online ondernemers-community van Nederland. We snappen dat het bij ieder bedrijf uiteindelijk vooral om een ding gaat: omzet. En daarom zorgt De Zaak voor een compleet aanbod van content, producten en diensten om ondernemers meer omzet te laten realiseren en elkaar vooruit te helpen. Dat doen we met tips & tricks over hoe je het beste om kan gaan met je marketing, maar ook met inspirerende verhalen van ondernemers die je vertellen hoe zij het hebben gedaan.

GA VOOR DE ZAAK GROEI
Krachtige software
IP Tracking
cross- en upselling
Maken van een bezoekafspraak
EN MEER..

Leadgeneratie software om sneller te groeien

Hiermee kun jij ook "cross- en upselling" met jouw bestaande klanten realiseren. Je weet precies waar jouw klanten naar kijken en waar ze geïnteresseerd in zijn. Hierdoor kun je gerichte klantacties houden, om er voor te zorgen dat ook jouw bedrijf verder gaat groeien.

€99,- p/mnd - voor toegang tot de software
word lid van De Zaak Groei
Contact

Heb je nog vragen of wil je gewoon liever eerst iemand van De Zaak spreken voordat je lid wordt? Neem dan direct contact op met onze klantenservice of laat hieronder een terugbelverzoek achter.

onze klantenservice: 088 652 00 51


ik wil teruggebeld worden

Wekelijks Besparingstips in je mailbox?

Geselecteerde artikelen en relevant nieuws over inkoop en besparingen voor jouw bedrijf. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrieven!