Onze gebruikers geven ons een 8/10
088 652 00 51

Wij zijn beschikbaar
van 9:00 tot 17:30

Altijd het juiste advies binnen handbereik

Voor een vast bedrag in de maand heb je onbeperkt toegang tot eerstelijns advies van onze bedrijfsadviseurs op alle gebieden van bedrijfsvoering.

Word nu voor €15,- p/mnd lid van De Zaak Advies
word nu lid van De Zaak Advies
"Ontzettend fijn om even met professionals te kunnen bellen. Ze hebben mij nu al twee keer heel goed verder kunnen helpen."
Word nu voor €15,- p/mnd lid van De Zaak Advies

Met 23 jaar ervaring is De Zaak een absolute expert in de bedrijfsvoering en dat maakt ons de perfecte zakenpartner. Bedrijfsvoering is waar het om draait. Het is misschien niet wat bedrijven onderscheidend maakt, maar het is wel medebepalend voor het succes van je onderneming en zeker voor het mogelijke falen ervan.

GA VOOR DE ZAAK ADVIES
Juridisch
Personeel
Financieel
Bedrijfsvoering
EN MEER..

"24 uur per dag bij ons terecht met al je vragen"

Op werkdagen krijg je direct telefonisch contact met onze bedrijfsadviseurs, maar je kunt ons online en via de mail 24/7 bereiken. Als blijkt dat jouw vraag niet door ons eerstelijns advies kan worden beantwoord of opgelost, brengen we je direct in contact met de juiste expert om jouw case in behandeling te nemen.

Voor slechts €15,- p/mnd heb je direct toegang tot de juiste adviseur.
Word lid van De Zaak Advies
Contact

Heb je nog vragen of wil je gewoon liever eerst iemand van De Zaak spreken voordat je lid wordt? Neem dan direct contact op met onze klantenservice of laat hieronder een terugbelverzoek achter.

onze klantenservice: 088 652 00 51


ik wil teruggebeld worden

Wekelijks Praktische Tips in je mailbox?

Geselecteerde artikelen en relevant nieuws over bedrijfsvoering voor jouw bedrijf. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrieven!